Änglar inredning Gävle

Änglar inredning i Gävle

Är du intresserad av både änglar och inredning och dessutom bor i Gävle? Du finner ett stort utbud av inredning med temat änglar i min butik, My Fairy Lifestyle, i närheten av Gävle. Känner du att du vill låta änglarna få utrymme i din tillvaro? Då vill du kanske inreda med änglar? Jag säljer många fina prydnadsföremål för er som tycker om änglar och inredning. Ni finner både stenar, ljuslyktor och övriga prydnadsföremål i min butik. Allt som finns till försäljning är både vackert, stilfullt  och prisvärt. Jag försöker också förnya mitt sortiment så att alla trogna och lojala kunder ska hitta nyheter i sortimentet. Har du någon fråga eller fundering kan du kontakta mig.

Änglareading

Änglarna har budskap att ge oss. Kärleksfulla budskap som kan hjälpa oss att släppa taget om det som varit jobbigt så att vi kan fokusera på nuet och framtiden ska bli så bra som möjlig. När jag genomför en änglareading tar jag änglakorten till hjälp. Till skillnad från tarot så innehåller en änglakortlek inte lika många kort. Alla kort förmedlar någonting positivt. En annan skillnad är att korten inte har lika raka budskap som tarotkort. Det är inte säkert att man omedelbart förstår vad kortet innebär, men då får man fundera en stund, så känner man oftast vad kortet vill säga en.

Änglakort

Är du intresserad av att köpa änglakort? Man kan använda korten på många sätt och jag berättar gärna mera om hur detta ska gå till. Man kan lägga ett kort åt gången eller dra tre kort. Innan kortet eller korten dras ställer man en fråga till änglarna, högt eller tyst, och så finner man förhoppningsvis svaret. Ibland händer det att man inte känner att kortet stämmer eller att man inte förstår det. Då ska man vänta ett tag. Oftast får man förståelse för kortet efter några timmar eller någon dag.

 

 

 

Yttertänger 27, 79026 Enviken     070 25 67 337    myfairylifestyle@gmail.com