Tjänster

Änglar – för en ljusare tillvaro

Änglareading

Änglarna har budskap att ge oss. Kärleksfulla budskap som kan hjälpa oss att släppa taget om det som varit jobbigt så att vi kan fokusera på nuet och på att framtiden ska bli så bra som möjlig. När jag genomför en änglareading tar jag änglakorten och min pendel till hjälp. Med min starka intuition tolkar jag änglarnas budskap i korten och förmedlar dem till dig. Vill du ha svar på en fråga eller vill du få reda på vad änglarna vill säga dig just nu i ditt liv? Du kan välja att få budskapet antingen på en video eller i ett dokument. Svar på en fråga 111:- Änglarnas budskap just nu 555:-Det är samma pris på video eller skrivet dokument. Priserna är inklusive moms och My Fairy Lifestyle är godkänd för F-skattsedel. Du är välkommen att fylla i dina kontaktuppgifter på kontaktsidan så hör jag Charlotte av mig så snart som möjligt.

 

Änglakort

Som ovan nämnts så kan jag ge dig en änglareading. Men kanske är du intresserad av att köpa egna änglakort? Du finner ett stort utbud av änglakort i min butik. Man kan använda korten på många sätt och jag berättar gärna mera om hur detta ska gå till. Man kan lägga ett kort åt gången eller dra tre kort. Innan kortet dras ställer man en fråga till änglarna, högt eller tyst, och så finner man svaret i kortet eller korten. Ibland händer det att man inte känner att kortet stämmer eller att man inte förstår det. Då ska man vänta ett tag. Oftast får man förståelse för kortet efter några timmar eller någon dag.

Änglar inredning

Känner du att du vill låta änglarna få utrymme i din tillvaro? Då vill du kanske inreda med änglar? Jag säljer många fina prydnadsföremål för er som tycker om änglar och inredning. Ni finner både stenar, ljuslyktor och övriga prydnadsföremål i min butik. Allt som finns till försäljning är både vackert, stilfullt  och prisvärt. Jag försöker också förnya mitt sortiment så att alla trogna och lojala kunder ska hitta nyheter i sortimentet. Har du någon fråga eller fundering kan du mejla eller ringa  Varmt välkommen till mig Charlotte här på My Fairy Lifestyle, önskar jag både nya som gamla kunder!

Yttertänger 27, 79026 Enviken     070 25 67 337    myfairylifestyle@gmail.com